"Bitno je izdržati prvih 20 minuta"

Haris Medunjanin uoči duela sa Rumunijom

"Bitno je izdržati prvih 20 minuta"

Pred našim nacionalnim timom veoma je važan susret sa Rumunijom. Eventualnom pobjedom iz igre bi izbacili Rumuniju i došli bi na korak do plasmana u baraž za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi se za duel sa Rumunijom pripremaju u Hrasnici, a atmosfera pred susret je sjajna. Svi naši reprezentativci su puni optimizma, a Haris Medunjanin smatra da je jako bitno izdržati prvih 20 minuta.

"Smatram da je najbitnije da u Rumuniji izdržimo prvih 20 minuta bez primljenog gola. Rumuni će pokušati rano doći do gola i ako izdržimo taj početni udar imamo jako dobre šanse", rekao je Medunjanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.