Bivši agent otkrio ono što sve zanima: Šta će se desiti s Neymarom?
Foto - EPA

Sasvim očekivano

Bivši agent otkrio ono što sve zanima: Šta će se desiti s Neymarom?

M. Šljivak

Brazilska superzvijezda Neymar često se povezuje s povratkom u redove Barcelone.

Nije nikakva tajna da Barca silno želi nakon tri godine vratiti Brazilca, a ni on ne bi imao ništa protiv da ponovo obuče dres katalonskog velikana.

Međutim, to se ovog ljeta neće desiti. Barem tako tvrdi njegov nekadašnji menadžer Wagner Ribeiro.

"Neymar će ostati u PSG-u jer je nakon svega tržište mnogo drugačije. Ekonomska strana svijeta fudbala će se promijeniti", rekao je on.

Također, Ribeiro je potvrdio da je Real Madrid silno želio da potpiše Neymara.

"Nekoliko puta sam bio u Madridu. Florentino Perez je imao silnu želju da dovede Neymara. Prošle godine u mjesecu maju sam sjedio s njim u kancelariji i iskreno mi je rekao da mu je dovođenje Neymara san", dodao je nekadašnji agent zvijezde PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuski prvak navodno Neymaru nudi novi petogodišnji ugovor vrijedan čak 50 miliona eura godišnje, a takva ponuda se jednostavno ne odbija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi