Bivši član Čelika i Zrinjskog stigao na Otoku!

Olimpik se pojačao

Bivši član Čelika i Zrinjskog stigao na Otoku!

S. Mlaćo

Marko Perišić novi je fudbaler FK Olimpik.

Perišić i Olimpik postigli su dogovor, pa će iskusni veznjak karijeru nastaviti na Otoci.

Nakon što je napustio Čelik za koji je nastupao u prethodnoj sezoni, Perišić je bio u pregovorima sa jednim klubom izvan granica BiH.

"Imao sam pregovore sa nekim klubovima nakon odlaska iz Zenice, ali nismo uspjeli da se dogovorimo. Kontaktirali su me ljudi iz Olimpika, bili su krajnje korektni i brzo smo postigli dogovor. Situacija je teška, ali svi ćemo dati svoj maksimum, kako bismo izašli iz ove neugodne situacije", rekao je Perišić nakon potpisa ugovora", dodavši da dosta fudbalera iz aktuelnog kadra poznaje i da se nada da će se vrlo brzo uklopiti u ekipu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Perišić je ponikao u Slaviji, a u svojoj karijeri je nastupao za Čelik i Zrinjski u BiH, te nekoliko klubova u Slovačkoj, Latviji, Austriji i Libiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije