Bivši član turskog Bešiktaša na probi u Mladosti iz Doboja kod Kaknja
Mladi nogometaš bio je član turskog velikana

Malijski nogometaš pokriva krilne pozicije

Bivši član turskog Bešiktaša na probi u Mladosti iz Doboja kod Kaknja

D. Kurbegović, foto: ...

Kakanjcima se ove sedmice na treninzima priključilo i nekoliko nogometaša, koji će u Mladosti boraviti na probi. Među nogometašima koji se nalaze na probi je i 20-godišnji Maharafa Tandina, koji je bio član turskog Bešiktaša.

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja sutra će gostovati u Bijeljini kod ekipe Radnika, biće to izravni duel konkurenata za šestu poziciju koja vodi u Ligu za prvaka.

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i sportski direktor kluba Enes Bistrivoda.

"Nekoliko nogometaša je na probi, između ostalog i nogometaš kojeg ste pomenuli, a koji je igrao za Bešiktaš, dok je u naš klub stigao iz Slovenije, što mu je bila zadnja destinacija. Svi oni će do kraja prvog dijela prvenstva biti s nama na treninzima, a onda će struka odlučiti hoće li neko od tih nogometaša ostati i potpisati ugovor", kazao je Bistrivoda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Maharafa Tandina, 20-godišnji krilni fudbaler rođen na Maliju bio je član omladinskih selekcija Bešiktaša i drugog tima, a nakon što nije upisao nastup za seniorsku ekipu, posljednju polusezonu proveo je u Sloveniji, tačnije u ekipi Simer Sampion.

Tandina je odradio već nekoliko treninga s Mladosti i ostaje nam da vidimo hoće li potpisati ugovor s ovim klubom.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi