Bivši fudbaler Partizana stiže na Grbavicu?
FOTO: EPA

"Postoje kontakti sa Željezničarom"

Bivši fudbaler Partizana stiže na Grbavicu?

Upravni odbor FK Željezničar već neko vrijeme intenzivno radi na pronalaženju kvalitetnih igrača koji će se uklopiti u zahtjeve stručnog štaba i koji će obezbjediti ostvarenje zacrtanih ciljeva. 

Sa najtrofejnijim bosanskohercegovačkim klubom se povezuju brojni igrači, a posljednji u nizu je bivši mladi srbijanski reprezentativac Siniša Stevanović (26) koji trenutno nastupa za Novi Pazar. 

Stevanović je telefonskom razgovoru za SportSport.ba otkrio da je kontaktiran od strane rukovodstva Željezničara, međutim više informacija nije želio otkrivati sve dok situacija ne bude konkretnija. 

"Postoje kontakti sa Željezničarom i koliko znam oni me žele angažovati u januarskom prijelaznom roku. Željezničar poznajem kao klub koji je u BiH kao što su Crvena zvezda i Partizan u Srbiji, a upoznat sam i sa prvenstvom. Nekoliko mojih prijatelja je već igralo u BiH", kazao je Stevanović, dodavši: 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Žao mi je, ali više ništa ne smijem govoriti o tome. Nemam odobrenje agenta i ukoliko dođe do dogovora sa Željezničarom ja vam stojim na raspolaganju."

Tokom svoje dosadašnje karijere Stevanović je još nastupao za Teleoptik Zemun, Spartak iz Subotice i Partizan, a po vokaciji je desni bočni. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.