Bivši fudbaler Željezničara našao zanimljiv angažman

Nada se pozivu u reprezentaciju

Bivši fudbaler Željezničara našao zanimljiv angažman

Bivši defanzivac Željezničara Miloš Bakrač pronašao je novi angažman.

Od epizode na Grbavici ovaj crnogorski internacionalac je igrao za OFK Titograd, no sada svoju karijeru nastavlja u Azerbejdžanu, tačnije u klubu po imenu Zira.

Radi se o klubu koji je prethodnu sezonu u tamošnjem šampionatu okončao na petom mjestu, a Bakrač je stavio paraf na jednogodišnji ugovor, s opcijom produženja.

"Prijalo mi je interesovanje kluba iz Bakua i prihvatio sam izazov. Nadam se da ću opravdati očekivanja i zaslužiti poziv u reprezentaciju", kazao je Bakrač.

Bakrač je već imao priliku nastupati za reprezentaciju Crne Gore, tačnije 2. juna 2018. godine kada mu je tadašnji selektor Ljubiša Tumbaković dao priliku u prijateljskom meču protiv Slovenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi