Bivši golman Cityja napravio "paradu" koja nikom nije jasna

Vjerovatno ni on ne zna šta je htio

Bivši golman Cityja napravio "paradu" koja nikom nije jasna

Na utakmici Nottingham Forresta i Stoke Cityja odigranoj u Championshipu viđen je jedan neobičan potez.

Glavni akter je Costel Pantilimon, nekadašnji čuvar mreže Manchester Cityja a danas golman Nottinghama koji je u jednom trenutku utakmice napravio neobjašnjiv potez.

Stoke je bio u napadu, ispred Pantilimona je bila gužva ali je lopta otišla u gol aut. Iako su to svi vidjeli i iako je opasnost prošla, rumunski golman je napravio "paradu" u prazno, a zašto - vjerovatno se pita i on sam.

U svakom slučaju, Pantilimonov potez postao je atrakcija na društvenim mrežama, posebno na Twitteru gdje se uveliko zbijaju šale na njegov račun.

Top Komentari

Medo-Brundo
Cuj nije jasna. Pa covjek igra u svom svjetu!
7 0
ArminA
Kad neko kaze da fifia nije realna hahahhah
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti