Bivši igrač Partizana i Vojvodine pojačava Vitez

Vladimir Branković nova akvizicija Vitežana

Bivši igrač Partizana i Vojvodine pojačava Vitez

Nogometaši Viteza u posljednje vrijeme igraju sjajno i polako izlaze iz opasne zone, a cilj kluba je do kraja prvenstva ostvariti opstanak u ligi. Ako nastave sa igrama koje su dosada pružali nema sumnje da ćemo ih i naredne sezone gledati u društvu najboljih bh. klubova.

Velika prednost za ovaj klub je što na čelu ima čovjeka poput Vlatka Kafadra koji je 24 sata živi nogomet i obezbijedio je sve potrebne uslove kako bi ovaj mali klub u narednim sezonama bio stabilni član društva najboljih klubova u BiH.

Da se "gazda" Viteza ne šali kada je u pitanju cilj da osigura opstanak što prije i da pobjegne ostalim konkurentima dovoljno govori podatak da se danas na treningu ekipe pojavio još jedan novi igrač.

Riječ je o Vladimiru Brankoviću bivšem igraču OFK Beograda, Obilića, Zrinjskog, Brotnja, Napretka, Partizana, Sheriffa i Vojvodine. Ovaj 28-godišnjak koji nastupa na poziciji lijevog bočnog iza sebe ima bogato iskustvo igranja u veoma jakim klubovima, a podatak da u Evropskim takmičenjima ima zabilježenih 20-tak nastupa dovoljno govori o kakvom se igraču radi.

Ovaj rođeni Beograđanin kako saznaje SportSport.ba u Vitezu će ostati do kraja polusezone i biće veliko pojačanje za lijevu stranu, gdje ekipa trenera Valentina Plavčića u ovoj sezoni ima velike probleme. Nema sumnje da će Vitez u nastavku sezone biti sa pomenutim igračem mnogo jači. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.