Bivši reprezentativac BiH slučajno spasio Hajduk nove blamaže, drugoligaš pao u produžecima
(Foto: EPA) Šibenik se hrabro branio, briljirao je i golman Labrović, ali je Hajduk nekako uspio stići do pobjede.

Splićani u četvrtfinalu Kupa Hrvatske

Bivši reprezentativac BiH slučajno spasio Hajduk nove blamaže, drugoligaš pao u produžecima

Hajduk nakon velike borbe i drame u Šibeniku konačno stigao do trijumfa. Splićani se nakon 12 kola 1. HNL nalaze na sedmom mjestu tabele sa samo 12 osvojenih bodova, a danas su zamalo upisali neuspjeh i u Kupu.

Nakon četiri meča bez trijumfa u prvenstvu, Hajduk je danas upisao pobjedu na gostovanju kod Šibenika u osmini finala Kupa Hrvatske.

"Rat" u Šibeniku je završen rezultatom 1:2, a Hajduk je slavio tek nakon produžetaka.

Domaći prvi stigli do vodstva i to u 14. minuti. Mladi Bulat je ubacio loptu pred gol Hajduka, a fudbaler gostiju Ivanovski nespretno istu proslijedio u vlastitu mrežu.

Krenuo je Hajduk po izjednačenje nakon primljenog gola, ali se na odmor otišlo rezultatom 1:0 u korist Šibenika.

Domaći su u 58. minuti ostali sa igračem manje pošto je Pecolaj dobio drugi žuti karton, što je svakako dalo vjetar u leđa Hajduku.

U igru je ubrzo ušao Said i upravo se ovaj fudbaler u narednim minutama našao u nekoliko sjajnih prilika, ali je golman Šibenika Labrović briljirao i izrastao u heroja svoje ekipe.

Ipak, u samom finišu utakmice Labrović kapitulira. Said je šutao, a lopta na putu ka golu pogodila nekadašnjeg bh. reprezentativca Borisa Pandžu i prevarila golmana Šibenika za 1:1 i produžetke. Tako se Hajduk spasio nove blamaže i dobio šansu da u produžecima pokuša doći do pobjede i plasmana u četvrtfinale Kupa Hrvatske.

Hajduk je silovito krenuo u produžecima, prijetio, ali se Šibenik hrabro branio. Odolijevao je Šibenik, pa su svi pomislili da će o pobjedniku odlučivati penali, ali je onda Stanko Jurić u 119. minuti jednu obijenu loptu pospremio u gol Šibenika za 1:2 i veliko slavlje igrača i navijača Hajduka.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi