Bivši reprezentativci BiH stižu na kormilo FK Borac?

Banjalučani traže trenera

Bivši reprezentativci BiH stižu na kormilo FK Borac?

Darko Vojvodić od jučer i definitivno nije trener Borca.

Tokom 14 mjeseci provedenih u banjalučkom klubu Vojvodić je radio odličan posao, crveno-plave je uostalom i uveo u BHT Premijer ligu BiH, međutim saradnji između dvije strane je došao kraj.

Iz Borca su se izjasnili da bi sarađivali s nekim drugim i stoga Vojvodiću nije preostalo ništa drugo nego da spakuje kofere i napusti Platonovu ulicu, a odmah se krenulo uveliko šuškati o tome ko bi mogao doći na njegovo mjesto.

Pominju se Simo Krunić, zatim Slobodan Starčević i Dragan Jović, ali prema informacijama koje dolaze iz Republike Srpske najveće šanse ima nekadašnji fudbaler ovog kluba i dosadašnji šef omladinskog pogona Branislav Krunić.

Sa Krunićem je navodno više-manje sve dogovoreno i ne bi bilo iznenađujuće da već danas bude promovisan kao novi trener Borca, a u slučaju da se špekulacije obistine, njemu bi u radu trebao pomagati Darko Maletić koji je također kao igrač ostavio veliki trag na Gradskom stadionu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije nego što je dobio posao u omladinskoj školi Borca, trenerski zanat Krunić je prethodno pekao vodeći Željezničar Sport Team i Krupu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Pasicu Jebala ti sva republika srpska mater, kako te nije sram i stid spominjati uopste tu fikciju
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti