Bivši sportski direktor Jedinstva preuzeo vrlo zanimljivu reprezentaciju

Alagić na klupi Šri Lanke

Bivši sportski direktor Jedinstva preuzeo vrlo zanimljivu reprezentaciju

Nekadašnji sportski direktor bihaćkog Jedinstva Amir Alagić pronašao je vrlo zanimljiv angažman. 

Ovaj 59-godišnji stručnjak potpisao je dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim savezom Šri Lanke i bit će selektor tamošnje reprezentacije. Osim toga, Alagić će biti i tehnički direktor te šef edukacije Saveza.

"Bit će mi velika čast i zadovoljstvo da unaprijedim fudbal u ovoj zemlji. Za trenera golmana dovodim svog dugogodišnjem pomoćnika Amira Doksanaltića", kazao je Alagić.

Inače, on je svojevremeno bio i trener bihaćkog Jedinsva, a osim toga imao je i dosta zanimljivih angažmana po Danskoj, Njemačkoj, Kini, Saudijskoj Arabiji itd.

Top Komentari

BBB25
Živa prevara od trenera a kao čovjek još gori
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi