Bivši trener Fortune Dusseldorf preuzima Olimpic?

Sutra dolazi u Sarajevo

Bivši trener Fortune Dusseldorf preuzima Olimpic?

S. Mlaćo

Nakon teškog poraza u prošlom kolu od Čelika (0:3), nogometaši Olimpica po svemu sudeći mogli bi dobiti novog šefa stručnog štaba.

Nakon što je Dragana Radovića početkom ovogo mjeseca naslijedio Asim Saračević, na užarenu klupu posljednjeplasirane momčad Premijer lige trebao bi sjesti Darko Dražić, koji je u našoj zemlji vodio ekipu Posušja i Goška, a trenirao je još Fortunu Dusseldorf, Persepolis, Pegah, Zmaj Makarska, Damash Iraniana,  Mes Kerman, gdje je ujedno bio pomoćnik Miroslavu Blaževiću, te Segestu iz Solina. 

Svoju igračku karijeru započeo je u Solinu, a zatim prelazi u Hajduk, da bi 1991. godine prešao u Fortunu Dusseldorf u kojoj je nastupao sa  nekadašnjim reprezentativcem naše zemlje Vlatkom Glavašom.

Dražić je upisao i dva nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a posljednji angažman imao je u hrvatskom niželigašu Segesti. Za SportSport.ba je potvrdio da će sutra doći u Sarajevo, kada bi trebao i kompletirati dogovor sa čelnicima Olimpica i zvanično preuzeti momčad sa Otoke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti