Bivši trener Zrinjskog preuzeo Neretvu iz Metkovića

Nakon Solina Bubalo će voditi Metkovce

Bivši trener Zrinjskog preuzeo Neretvu iz Metkovića

Na sinoć podržanoj sjednici Upravnoga odbora za novoga trenera seniorske momčadi NK Neretve je imenovan Ivano Bubalo koji je na toj poziciji naslijedio Dragana Borovca, piše portal likemetkovic.hr.

Bubalo je s mladi trener s UEFA Pro licencom, koji se prije mjesec dana razišao s drugoligašem iz Solina, dvije godine je bio član stručnog stožera HŠK Zrinjski u vrijeme kada su osvojili pod vodstvom Blaža Sliškovića osvojili prvenstvo, a bio je i trener bh. niželigaša NK Branitelj.

Pred Bubalom nije nimalo lagan zadatak, Neretvin učinak u dosadašnjem dijelu prvenstva nije dobar. U devet utakmica Metkovci su upisali tri pobjede, a pet poraza te jedan remi. Trenutno je Neretva 14. na tablici, a trener Bubalo će prvi ispit imati u subotu, 24. listopada, kada će na stadion Iza Vage stići neugodni kliški Uskok.

Top Komentari

ZM1905
Čuj bh premijerligaša NK Branitelj :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti