Bivši veznjak Željezničara potpisao za Mladost

Sadiković novi član ekipe iz Doboja kod Kaknja

Bivši veznjak Željezničara potpisao za Mladost

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje i bivši fudbaler Željezničara, Damir Sadiković, je postao novi igrač ekipe Mladosti.

Ove informacije je za SportSport.ba potvrdio sportski direktor Mladosti Enes Bistrivoda. Sadiković je sa svojim novim klubom potpisao ugovor na jednu godini, s mogućnošću produženja na još jednu. 

Ovaj 22-godišnji fudbaler igra na poziciji centralnog veznog, a bh. sportskoj javnosti je postao poznat nastupajući za Željezničar. Sadiković je bio član prvog tima Željezničara od 2012. godine do ljeta ove godine, kada je postao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodnu sezonu je proveo na posudbi u Sloveniji, gdje je nastupao za NK Krško. Također, Sadiković je nastupao i za mlađe kategorije reprezentacije BiH.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi