Bizarna fotografija: Domaći čuvaju svoj gol, ali korner nema ko da izvede

Nica - Marseille

Bizarna fotografija: Domaći čuvaju svoj gol, ali korner nema ko da izvede

E. Škorić

Kao što je mnogima već poznato, duel Ligue 1 između Nice i Marseillea prekinut je u 75. minuti pri vodstvu domaćih 1:0.

Petnaestak minuta prije kraja je grupa domaćih navijača zasula bocama Dimitrija Payeta, koji je uzvratio isto mmjerom, pa je krenulo višeminutno naguravanje navijača Nice, nogometaša, zaštitara i osoblja obje ekipe.

Kada se sve završilo, igrači Marseillea su otišli u svlačionicu, odbivši da nastave utakmicu, iako je to bio zahtjev sudije i vodstva Ligue 1.

Oni su smatrali da je njihova sigurnost ugrožena, zbog čega nisu željeli opet istrčati na teren, dok su igrači Nice uveliko bili spremni, pa su se poredali u šesnaestercu kako bi odbranili korner koji nije ni izveden.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Disciplinska komisija Ligue 1 odlučit će o ishodu utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi