Bjelica: Čelik nam jednostavno leži

Bjelica: Čelik nam jednostavno leži

Slavija je ostvarila odličan rezultat u prvom susretu osmine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine u Zenici, gdje je sa domaćim Čelikom odigrala neriješeno 1:1.

Ekipa iz Lukavice ponovo se u najmasovnijem klupskom fudbalskom takmičenju u Bosni i Hercegovini pokazala kobnom za Čelik.

"Ispada zaista da nam leži igra Čelika. Ovo je treći put zaredom da sa Zeničanima igramo u Kupu BiH, a u posljednje dvije godine smo ih prošli. Sada smo ostvarili i više nego dobar rezultat u gostima, koji nam daje mnogo prostora u revanšu", rekao je nakon susreta na konferenciji za medije trener Slavije Dragan Bjelica.



"Što se samo utakmice tiče, Čelik je odlično počeo i nadigrao nas u svim segmentima igre. Na mojoj se ekipi osjetio umor od nedeljne utakmice, a i ovde nas je dočekao veoma težak teren", dodao je Bjelica.

"Međutim, u nastavku smo dodali gas, postigli gol i rutinski utakmicu priveli kraju. Mislim da smo zasluženo remizirali", zaključio je trener Slavije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.