Bjelica: Čelik recept za Sarajevo

Trener Slavije nakon nove "trice"

Bjelica: Čelik recept za Sarajevo

D. Banović

Slavija je pobjedom protiv Čelika pokazala da je igra u Mostaru bila samo trenutak slabosti. Ekipa iz Lukavice je sa 2:0 savladala goste iz Zenice i tako ih poslala na samo začelje tabele.

"Odigrali smo dobro i kvalitetno u svim linijama i to se odmah odrazilo na rezultat. Pobjeda je zaslužena i čista i sad možemo mirno da čekamo komšijski derbi protiv Sarajeva u srijedu na našem terenu", rekao je trener Slavije Dragan Bjelica.

"Igra protiv Čelika je putokaz kako moramo da igramo u srijedu protiv Sarajeva. Ukoliko budemo imali isti pristup ne sumnjam da ćemo upisati nova tri boda", dodao je Bjelica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.