Bjelica: Kompletni smo, idemo po pobjedu

Bjelica: Kompletni smo, idemo po pobjedu

Adnan Beganović

Niz od šest utakmica bez pobjede fudbaleri Slavije će pokušati da prekinu danas na svom terenu protiv Leotara. Tim iz Lukavice je posljednju pobjedu ostvario još 19. marta u Banovićima protiv Budućnosti rezultatom 1:0.

"Po prvi put ove sezone bićemo kompletni i to mi daje nadu da ćemo konačno poslije skoro dva mjeseca upisati pobjedu", rekao je trener Slavije Dragan Bjelica i dodao:

"Leotar nam je rival po mjeri i uvijek smo u Istočnom Sarajevu uspijevali da ih pobijedimo, pa sad vjerujem da ćemo da nastavimo tu tradiciju dobrih igara i rezultata."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti