Bjelica: Riječ kiks strogo zabranjena

Slavija protiv Leotara

Bjelica: Riječ kiks strogo zabranjena

D. Banović, foto: A. Balić

Pored serije loših rezultata dodatni problem struci Slavije predstavlja i činjenica da neće moći da igraju kompletni protiv Leotara.

Zbog crvenih kartona u timu neće biti Milana Nikolića i Gorana Simića, a trener Dragan Bjelica neće moći da računa ni na novajliju Ljubišu Vukelju, koji još uvijek čeka brisovnicu iz Poljske kako bi se mogao registrovati.

"U posljednje dvije utakmica primili smo deset golova, a postigli smo samo dva i jasno je šta moramo da uradimo protiv Leotara. Riječ kiks je strogo zabranjena i niko i ne razmišlja o drugom rezultatu, osim o našoj pobjedi", rekao je trener Dragan Bjelica.

Mladi trener je svjestan da će mu u igri posebno nedostajati na sredini terena Goran Simić.

"Svaki igrač je za nas važan, ali koga nema bez njega se može i mora. Znam ko će na terenu da zamjeni Gorana Simića, imamo kvalitetna riješenja i siguran sam da će igrači dati sve od sebe i da ćemo poslije dva teška poraza da upišemo pobjedu", dodao je Bjelica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti