Bjelica vjeruje u pobjedu protiv Zvijezde

Video izjave samo na SportSport.ba

Bjelica vjeruje u pobjedu protiv Zvijezde

D. Banović

Kriza rezultata je i definitivno napustila redove Slavije, a to pokazuju i rezultati kluba u poslijednje dvije utakmice. Pobjeda protiv Rudara i bod u gostima protiv Olimpica najbolja su uvertira za nedjeljni meč protiv Zvijezde.

"Zvijezda jeste neugodan i čvrst rival i neće nam biti lako. Mi moramo da pobjedimo, jer samo na taj način će bod osvojen na Koševu protiv Olimpica da dobije na značaju. Bićemo kompletni i to je najvažnije. Stvoreni su svi preduslovi za našu pobjedu. Vjerujem da ćemo na terenu biti bolji i upisati nova tri boda", rekao je za SportSport.ba trener Slavije, Dragan Bjelica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.