Bjelica zadovoljan bodom sa Koševa

Slavija remizirala sa Olimpicom

Bjelica zadovoljan bodom sa Koševa

Adnan Beganović

Fudbaleri Slavije jučer su na Koševu uzeli bod Olimpicu, a šef stručnog štaba premijerligaša iz Istočnog Sarajeva, Dragan Bjelica, smatra da je podijela bodova najrealnija.

"Bodom na gostujućem terenu moramo biti zadovoljni. Utakmica se igrala po jako teškom terenu, pa i nije bila toliko kvalitetna, no mislim da su igrači obje momčadi pružili svoj maksimum", rekao je Bjelica za SportSport.ba i dodao:

"Ostvarili smo svoj cilj na ovoj utakmici, međutim ovaj bod dobit će na važnosti samo ako u nedjelju dobijemo Zvijezdu. Ne smijemo se opuštati jer takav stav nas je koštao bodova protiv Budućnosti. Imali smo malih problema prije početka sezone, no klub se stabilizovao i iz dana u dan je sve bolje. Renovirali smo ekipu, priliku dajemo i našim mladim igračima i u ovoj sezoni je glavni cilj opstanak u društvu najboljih i njihova afirmacija."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti