Bjelica: Zaslužili smo pobjedu

Bjelica: Zaslužili smo pobjedu

D. Banović

Fudbaleri Slavije uspjeli su da se revanširaju ekipi Budužnosti, koja ih je jesenas pobjedila u Lukavici rezultatom 3:2.

Za osvetu gostiju iz Istočnog Sarajeva najzaslužniji je bio Nemanja Pušara, strijelac gola u 59.minutu utakmice.

"Najvažnije je da smo mi upisali tri boda. Ova pobjeda je sigurno presudna u borbi za opstanak. Bili smo bolji i zasluženo smo uzeli bodove", kaže Pušara.
Ovo je ujedno bila i prva gostujuća pobjeda Slavije u ovoj sezoni.

"Drago mi je zbog toga da smo baš u Banovićima razbili maler. Strpljivo smo gradili našu igru i čekali svoju šansu. Takav pristup nam se isplatio i na kraju smo zasluženo pobjedili".

"Bodovi su još važniji ako se zna da smo nastupili bez nekoliko standardnih igrača koji nisu mogli da igraju zbog žutih kartona", rekao je trener Dragan Bjelica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.