Bjelorusi uvjereni u pobjedu

Uoči susreta kvalifikacija za EP protiv BiH

Bjelorusi uvjereni u pobjedu

Naredni protivnik fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, selekcija Bjelorusije, mnogo očekuje od prvog meča sa Zmajevima koji je na programu početkom septembra u Minsku.

Bjelorusi će večeras snage odmjeriti sa Bugarskom, a za deset dana slijedi im utakmica sa selekcijom Rusije.

U prijestolnici Bjelorusije Minsku već se nekoliko dana vrte reklame za susret sa Bjelorusijom, a atmosfera se lagano podgrijeva. Većina Bjelorusa uvjerena je u pobjedu svoje selekcije nad Bosnom i Hercegovinom, a prodaja karata za susret sa Bosnom i Hercegovinom kreće od 15. avgusta.

Susret između Bjelorusije i Bosne i Hercegovine na programu je 2. septembra u Minsku, a program odlaska na ovu utakmicu ponovo je omogućen u aranžmanu Centrotoursa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.