Bjelorusija neriješeno protiv Hondurasa

Protivnik BiH odigrao prijateljsku utakmicu

Bjelorusija neriješeno protiv Hondurasa

Protivnik naše reprezentacije u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo, Bjelorusija, odigrala je večeras prijateljsku utakmicu protiv selekcije Hondurasa.

Bila je ovo odlična prilika za uigravanje Bjelorusije, jer je protivnik bila selekcija Hondurasa, učesnik Svjetskog prvenstva. Honduras je golom Julija Cesara de Leona došao u vodstvo u 25. minuti i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Početkom drugog poluvremena Bjelorusija je došla do preokreta. U razmaku od 56. do 60. minute Anton Putsilo je postigao dva pogotka i donio radost na lica navijača Bjelorusije. Ipak, deset minuta kasnije Georgie Welcome je postavio konačnih 2:2, što je bio i realan rezultat utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti