Blackburn ne odustaje od Ibiševića

Naš napadač u sjajnoj formi

Blackburn ne odustaje od Ibiševića

Steve Kean, menadžer Blackburna, spreman je poslati novu ponudu za našeg reprezentativnog napadača i člana Hoffenheima, Vedada Ibiševića, pišu engleski mediji.

Ibišević je u ljetnom prelaznom roku bio veoma blizu prelaska na Ewood Park, međutim u tome su ga spriječili problemi sa povredom, ali Kean ne odustaje.

Blackburn je u velikim problemima, nalazi se na 19. mjestu na tabeli engleskog Premiershipa i predstoji im velika borba za opstanak.

Škotski stručnjak smatra da je naš napadač savršeno pojačanje za Roverse i da bi im on mogao pomoći svojim golovima da izbore opstanak u društvu najboljih.

Ibišević je u sjajnoj formi. Nakon povratka na teren poslije pauze zbog povrede, postigao je već tri gola u Bundesligi. Treba napomenuti da se Ibišević nalazi i na listi želja Davida Moyesa, menadžera Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti