Blackburn poslao ponudu za Johnsona

Roversi odustaju od Ibiševića

Blackburn poslao ponudu za Johnsona

Blackburn poslao je ponudu za Fulhamovog napadača Andyja Johnsona, što znači da su Roversi najvjerovatnije odustali od Vedada Ibiševića.

Steve Kean dugo je želio našeg reprezentativca, ali s obzirom da je Blackburn u velikoj krizi, nije više mogao čekati i morao je potražiti neko novo ime.

Škotski stručnjak potvrdio je da je Blackburn poslao ponudu Fulhamu za Johnsona, ali nije želio iznositi detalje, te je rekao da je to samo jedan od četiri ili pet igrača koje žele dovesti.

"Poštujemo Fulham i ne želimo otkrivati detalje. To će ostati samo između dva kluba. To je samo jedno od imene. Postoje još četiri ili pet igrača koje želimo dovesti", rekao je Kean.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti