Blackburn potvrdio kontakt sa Maradonom

Blackburn potvrdio kontakt sa Maradonom

Edmir Škorić

Vlasnici engleskog premierligaša Blackburna potvrdili su kontakt sa Diegom Maradonom, ali tvrde kako će Steve Kean do kraja sezone ostati na trenerskoj klupi Roversa.

Indijska firma Venky's kupila je Blackburn početkom ove sezone, a u ponedjeljak su ustupili otkaz menadžeru Samu Allardyceu. Potom su započeli pregovore sa Maradonom, no čini se da Argentinac, ipak, neće doći na Ewood Park.

"Razmišljali smo o Maradoni kao treneru naše momčadi, ali tada su razgovori bili u početnoj fazi, te se još ništa nije razvilo po tom planu. Steve Kean će ostati do kraja sezone trener", kazao je predsjednik kluba Anuradha Desai, dodavši:

"Kean je dobro upoznat sa našim igračima, vjerujemo da će on napravi najbolji posao i zadržati igrače motivirane. Talentiran je u ovom poslu, a ono što je također važno, on dobro radi sa mladim igračima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti