Blackburn spremio za Ibiševića 3.5 miliona?

Roversi ne odustaju od našeg napadača

Blackburn spremio za Ibiševića 3.5 miliona?

Steve Kean, menadžer Blackburna, želi u januarskom prelaznom roku pojačati svoju ekipu, a jedna od meta je naš napadač Vedad Ibišević, napadač Hoffenehima, za kojeg su Roversi spremili 3.5 miliona funti, pišu engleski mediji.

Kean će u zimskom prelaznom roku na raspolaganju imati pet miliona funti, a menadžer Blackburna želi dovesti četiri pojačanja ukoliko je to moguće. Primarni cilj škotskog sručnjaka je napadač, a još uvijek nije odustao od dovođenja Ibiševića.

Roversi nisu uspjeli u ljetnom prelaznom roku dovesti našeg reprezentativnog napadača, tako da će pokušati ponovo u januaru. Blackburn se nalaze na pretposljednjem mjestu Premiershipa i Kean Ibiševića vidi kao spasitelja.

Navodno, engleski klub spremio je 3.5 miliona funti za Ibiševića, dok su na listi želja još napadač Fulhama Andy Johnosn i defanzivac Manchester Cityja, Nedum Onuoha. Očekuje se da Keith Andrews, koji je trenutno na posudbi u Ipswichu, napusti Ewood Park tako da će Kean imati  još sredstava za transfere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti