Blackburn želi dovesti Inzaghija

Blackburn želi dovesti Inzaghija

Edmir Škorić

Milanovog veterana Pippa Inzaghija mediji u četvrtak povezuju sa engleskim Blackburnom.

Inzaghi (38) oporavio se od porvede i u potpunosti je spreman vratiti se nogometu. No, obiljno razmišlja o napuštanju Rossonera budući da ima veliku konkurenciju u napadu pored Zlatana Ibrahimovića, Alexandrea Pata, Robinha, a sve je izvjesniji i dolazak Carlosa Teveza u januaru.

Inzaghijevi agenti već rade na tome da svom klijentu pronađu novi angažman kako bi mogao više igrati. Za početak bi, navodno, legendarni Pipo potpisao šestomjesečnu saradnju.

Prema napisima otočkih medija, Roversi su već kontaktirali Inzaghija kako bi "ispipali teren". Podsjetimo da je engleski klub već neko vrijeme zainteresiran i za Vedada Ibiševića, bh. reprezentativca i napadača Hoffenheima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.