Blanc: PSG-u trebaju mladi igrači

Miralem Pjanić bio bi idealno pojačanje za Parižane

Blanc: PSG-u trebaju mladi igrači

PSG je na dobrom putu da postane jedan od najboljih klubova na svijetu. Parižani još uvijek nisu na samom vrhu, ali samo je pitanje vremena kada će biti. 

Trener ekipe sa Parka prinčeva, Laurent Blanc vjeruje kako njegova ekipa pored iskusnih igrača treba i one mlađe, ali talentovane fudbalere. 

"Iskusni igrači koji su igrali mnogo evropskih utakmica trebaju pomoći mlađim igračima kako bi se što prije prilagodili i napredovali u svom razvoju. Svakom timu su potrebni veliki igrači, ali i oni mlađi kako bi imali konkurentan tim," smatra Blanc. 

Podsjetimo Parižani su zainteresovani i za reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića, koji bi čini se po Blancovim razmišljanjima bio idealno pojačanje za PSG. Mali princ je bez ikakve sumnje jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na svijetu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.