Blanc želi Cabayea u PSG-u

Blanc želi Cabayea u PSG-u

Midhat Šljivak

Novi trener PSG-a, Laurent Blanc, želi u svoj tim dovesti veznjaka Newcastlea Yohana Cabayea.

Sjajni vezni igrač je u interesu mnogih klubova, a ranije se spominjao njegov prelazak u Monaco i Manchester United, a sada se u igru uključio i PSG.

Blanc je vodio Cabayea u reprezentaciji Francuske, a danas je za francuske medije dosta pohvalno govorio o 27-godišnjem fudbaleru.

"Yohan može igrati na nekoliko pozicija i pruža sjajne partije gdje god da igra. Interesantan je igrač i vezni red PSG-a treba biti pojačan,  jer će biti odlazaka", rekao je Blanc, koji je također rekao da je klub zainteresovan za Lucasa Dignea i Erica Abidala.

"Oni nas interesuju i ako dovedemo bar jednog biće to dobar posao", dodao je Blanc.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.