Blanc: Zlatan i ne razmišlja o povredi

Strateg PSG-a vjeruje u Ibrahimovića

Blanc: Zlatan i ne razmišlja o povredi

D. Vejo

Park prinčeva poklonio se Zlatanu Ibrahimoviću u prošloj utakmici nakon osvajanja prvenstva. Parižani su ispratili onog koji je sa svoja 154 pogotka donio pregršt titula ovom klubu.

Ipak, zbog povrede lista bio je upitan njegov nastup u finalu Kupa protiv Marseilla. Povreda nije brinula trenera Svetaca Laurenta Blanca, jer on je imao svoje viđenje svega toga.

"Morate shvatiti da je Ibrahimović čovjek, koji ima veoma jak psihički sklop da o povredi i ne razmišlja. On će biti spreman za utakmicu finala Kupa", rekao je za inostrane medije trener PSG-a, Laurent Blanc.

Finale Kupa između PSG-a i Marseillea igra se danas od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi