Blancu 48 sati za odluku

Blancu 48 sati za odluku

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Laurent Blanc, u naredna dva dana će odlučiti da li će ostati na klupi Trikolora.

Francuzi su eliminisani u četvrtfinalu Evropskog prvenstva  od Španije, a fudbaleri su u državi dočekani "na nož". Blanc je danas obavio razgovor sa čelnim ljudima Fudbalskog savez Francuske o njegovom ostanku na klupi reprezentacije.

"Razgovarali smo i svako je rekao šta misli o trenutnoj situaciji u reprezentaciji. Napravili smo analizu o igrama reprezentacije  i dogovorili smo se da u narednih 48 sati odlučim da li ću ostati na klupi reprezentacije," rekao je Blanc nakon  sastanka.

Blancu trenutni ugovor ističe na kraju ovog mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti