Blatnjak ponovo donio pobjedu Rostovu

Dva puta u samo tri dana

Blatnjak ponovo donio pobjedu Rostovu

Dragan Blatnjak u samo tri dana dva puta je donio pobjedu Rostovu. Naš internacionalac danas je pogodio iz penala protiv Tereka u okviru šestog kola ruske Premier lige.

Podsjedimo, u srijedu Blatnjak je postigao eurogol protiv Misimovićevog Dinama i donio Rostovu prolaz u polufinale Kupa Rusije.

Rostov je danas na svom terenu dočekao Terek i upisao drugu pobjedu ove sezone u ruskom prvenstvu. Domaći su slavili 1:0 golom Blatnjaka kojeg je postigao iz penala u 34. minuti.

Naš internacionalac iz igre je izašao u 64. minuti kada ga je zamijenio Aleksei Rebko.

Ranije je odigrana jedna utakmica šestog kola ruske Premier lige, a sastali su seVolga Novgorod i Kuban. Gosto su slavili golom Kulika u 72. minuti i tako za sada ostali na prvoj poziciji sa 12 bodova. U domaćem sastavu nije bilo Mersudina Ahmetovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.