Blatter čestitao novim čelnicima Fudbalskog saveza

Blatter čestitao novim čelnicima Fudbalskog saveza

Predsjednik NS/FS BiH Elvedin Begić i potpredsjednici Darko Ljubojević i Ivan Beus primili su veliki broj čestitki nakon što su izabrani na te funkcije. 

Pored ostalih, čestitku je uputio i predsjednik FIFA, gosp. Joseph Sepp Blatter.

 

Ovim putem žele da iskažu iskrenu zahvalnost svima na željama i podršci uz poruku da će sa novim članovima Izvršnog odbora predano raditi na daljoj stabilizaciji Saveza u skladu sa predviđenim planovima i smjernicama FIFA i UEFA, te opravdati povjerenje koje im je ukazano, iskreno uvjereni da će, uz podršku svih dobronamjernih koji vole BiH i reprezentaciju, postići planirane ciljeve, od kojih je najvažniji plasman „A“ reprezentacije na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, stoji u saopštenju na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.