Blatter: Nogomet nije u krizi

Blatter: Nogomet nije u krizi

Edmir Škorić

Predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter ocijenio je da se najpopularniji sport ne nalazi u krizi.

"Imamo neke poteškoće u radu, ali ćemo sve probleme riješiti unutar naše porodice", istakao je Blatter, koji će 1. juna na Kongresu FIFA-e najvjerovatnije četvrti put dobiti povjerenje delegata nacionalnih federacija, s obzirom na to da je jedini kandidat.

Prvi čovjek FIFA-e poručio je na konferenciji za novinare u Zürichu da se organizacija svjetskih prvenstava u Rusiji 2018. i Kataru četiri godine kasnije ne dovodi u pitanje i da su za njega odluke o dodjeli domaćinstva tim zemljama čiste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti