Blatter zabrinut zbog kašnjenja u Brazilu

Blatter zabrinut zbog kašnjenja u Brazilu

O. Lekić

Predsjednik FIFA Sepp Blatter izrazio je zabrinutost zbog kašnjenja radova na izgradnji stadiona i prateće infrastrukture za SP u Brazilu 2014. godine, ali je istakao da je uvjeren da će sve što je neophodno biti završeno na vrijeme.

"Postoje kašnjenja koja su u nekim oblastima veća, u nekim manja, ali je najvažnije da sve što nije urađeno bude završeno u najkraćem mogućem roku. Zabrinuti smo zbog nekih stvari i zato očekujemo da bude uložena dodatna energija",  rekao je Blatter kog sljedeće nedjelje očekuju sastanci sa vlastima Brazila i Organizacionog komiteta Mondijala 2014.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.