Blaž Slišković jedna od želja tima sa Koševa

Nakon Musemića, Jovića i Ibrakovića

Blaž Slišković jedna od želja tima sa Koševa

Sarajevo je posljednjih dana u potrazi za novim trenerom nakon što je sa klupe odsupio Jirži Plišek, zbog porodičnih problema. Poslije  Husrefa Musemića, Dragana Jovića i Abdulaha Ibrakovića, u opticaju za novog trenera Sarajeva pojavio se Blaž Slišković.

Komisija koju čine direktor Dino Selimović, te članovi Uprave Irfan Redžepagić i Munir Talović u potrazi su za novim trenerom, kojeg će predložiti Upravnom doboru na čelu sa predsjednikom Amirom Rizvanovićem.

Obavljeni su razgovori sa Husrefom Musemićem, Draganom Jovićem i Abdulahom Ibrakovićem, a uskoro bi moglo biti isto učinjeno i sa Blažom Sliškovićem, koji je bez angažmana nakon što je napustio Al Ansar iz Medine.

"Obavljeni su razgovori sa Husrefom Musemićem. Dragan Jović nije definitivno otpao. S još uvijek njim nismo obavili finalne razgovore. Ne želi stvarati turbulencije u svom klubu gdje je očito sretan, a ni mi ne želimo kvariti odnos sa Zvijezdom. Što se tiče Abdulaha Ibrakovića, s njim je razgovarao samo Munir Talović", rekao  je za naš portal Dino Selimović.

"U opticaju se pojavilo još jedno ime, a to je Blaž Slišković. Međutim, to je samo želja. Još uvijek ga nismo kontaktirali. Sve što znamo jeste da je trenutno bez angažmana", dodao je generalni direktor tima sa Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije