Blažević će pozvati Begovića
Begović će imati priliku da debituje za BiH već 12. avgusta

Kanada ili BiH, pitanje je sad'

Blažević će pozvati Begovića

Miroslav Ćiro Blažević, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine najavio je da će za naredno okupljanje našeg nacionalnog tima pozvati i Asmira Begovića, golmana Portsmoutha koji je prema novom pravilu FIFA-e dobio dozvolu za nastup u dresu BiH.

Selektor Blažević je kontaktirao ovog igrača, a čuvar mreže engleskog premierligaša koji je dobio poziv i Kanade imaće priliku da debituje za BiH već 12. avgusta kada je na rasporedu naredni prijateljski meč našeg nacionalnog tima.

„O Begoviću znam sve i željno ga iščekujem. Bio je oduševljen i rekao je da će malo razmisliti“, izjavio je Blažević za Oslobođenje.

Begović se neće odazvati na poziv iz reprezentacije Kanade zbog klupskih obaveza, a da li će doći na okupljanje naše reprezentacije saznaćemo uskoro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti