Blažić: Protiv Mladosti se idemo nadigravati

Famos gostuje Mladosti u Bogutovom selu

Blažić: Protiv Mladosti se idemo nadigravati

D. Vejo

Fudbaleri Famosa će u okviru 10. kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok gostovati ekipi Mladosti u Bogutovom selu, gdje će imati priliku za nova tri boda.

Tim iz Vojkovića nalazi se na drugoj poziciji na tabeli sa 17 osvojenih bodova, dok ih u stopu prati Ilićka 01 sa svega bodom manje, te će predstojeći meč za Famos biti od izuzetne važnosti, jer tri boda su krajnje neophodna.

"Idemo u goste ekipi koja je sigurno jedna od kvalitetnijih u ligi i imaju sjajne pojedince. Mi idemo bez velikog pritiska. Nadigravat ćemo se sa domaćinom pa neka pobjedi bolji tim. Na gostovanje idemo bez velikog pritiska. Znamo da tamo možemo igrati fudbal i to je ono što nam odgovara. Očekujemo jednu fer i korektnu utakmicu iz koje ćemo ostati nadam se, neporaženi", ističe za SportSport.ba fudbaler Famosa, Daniel Blažić.

Utakmica između Mladosti i Famosa igra se u nedjelju od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi