Blijedo izdanje Srbije u porazu od Čilea

Pripremni meč pred SP

Blijedo izdanje Srbije u porazu od Čilea

Endin Čaušević

Reprezentacija Srbije večeras je poražena sa 1:0 od Čilea u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Mladena Krstajića igrali su u Grazu protiv prvaka Južne Amerike, ali su obje ekipe odigrale veoma skroman meč. U veoma blijedom izdanju obje ekipe Čile je slavio sa 1:0 golom u samom finišu meča.

Popularni Orlovi tek su u finišu utakmice zaigrali nešto ofanzivnije i preko Milinković-Savića i Mitrovića zaprijetili nekoliko puta, ali se rezultat nije mijenjao.

Ipak, u samom finišu utakmice Čile je uspio da dođe do prednosti. Rodriguez je centrirao, a najviši u kaznenom prostoru Srbije bio je Maripan koji je zatresao mrežu Stojkovića za 1:0. To je bio i konačan rezultat ove utakmice.

Podsjećamo, selekcija Srbije na Mundijalu u Rusiji nalazi se u grupi s Brazilom, Kostarikom i Švicarskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi