Bloudek: Golovi na vrijeme

Zadovoljstvo u NK Čelik

Bloudek: Golovi na vrijeme

Nogometaši Čelika nakon poraza od Sarajeva (0:1) u 1. kolu proljetnog dijela Premijer lige BiH, protiv Širokog Brijega su pokazali (3:0) da su tim sa sjajnim individualcima.

Upravo je takvu igru demonstrirao Emir Hadžić, najbolji pojedinac meča, trostruki strijelac u derbiju. Uspješan debi imao je Phil Jackson kojeg je zenička publika prihvatila sa oduševljenjem.

“Čestitao bih akterima utakmice jer nisu imali nikakve uslove za igru. Ne samo moji fudbaleri nego i gostujući. U ovakvim uvjetima dobru partiju mogu pružiti samo kvalitetni timovi. Znali smo koliko vrijedimo i odigrali smo odgovorno”, istakao je Marin Bloudek, trener “crveno-crnih”.

Osim Jacksona, debi je imao i 18-godišnji Jasmin Smriko, dok je u jednom trenutku susreta, iako još uvijek junior, kapiten tima bio Adnan Zahirović.

“Čini mi se kako smo golove postizali u pravim trenucima. Prvi na samom početku, a drugi na otvaranju drugog dijela. Oni su bili ključni za razvoj situacije u našu korist”, dodao je Bloudek.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.