Bloudek: Slabi smo bez Hadžića i Šabića
Van "Bilinog polja" Bloudekov tim ne može do bodova

Trener NK Čelik o debaklu u Laktašima

Bloudek: Slabi smo bez Hadžića i Šabića

Prvotimci NK Čelik nastavili su gubiti na gostovanjima i u subotu, kada su ih u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine „pregazili“ Laktaši sa 0:3.

Zeničani su ponovo podbacili u svim elemntima fudbalske igre, a poraz može još više da ih boli, obzirom na činjenicu da su im dva, od tri gola dali njihovi bivši igrači, Zoran Novaković i Senad Mujić.

„Naša igra i ovaj put nije bila na zadovoljavajućem nivou. Nije alibi, ali ovo je totalno drugi tim bez napadača Emira Hadžića i iskusnog „veznjaka“ Nermina Šabića. Kada oni ne igraju mnogo smo slabiji i iskreno se nadam da će se brzo oporaviti od povreda, jer su nam prijeko potrebni u narednim važnim susretima“, istakao je Marin Bloudek, trener Čelika.

On je rekao da je, shodno svemu, trijumf Laktaša zaslužen.

„Bili su bolji od nas. Imali smo šansu dok još nismo bili u rezultatskom zaostatku, no nismo je iskoristili. Pitanje je u kojem bi smjeru otišla utakmica da smo poveli, ali sada je iluzorno o tome govoriti“, kaže Bloudek, naglasivši:

„Golove smo primili ponajviše zahvaljujući indolentnosti naših igrača. Do derbija sa Željom, kojeg u 23. kolu, narednog vikenda igramo na „Bilinom polju“ imaćemo mnogo posla. Puno stvari u igri moramo popraviti, kako ponovo ne bi razočarali naše odlične navijače.“

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.