Boa Morte teže povrijeđen

Pauza do kraja godine

Boa Morte teže povrijeđen

Adnan Beganović

Portugalski napadač engleskog prvoligaša West Hama, Luis Boa Morte, teško se povrijedio na prijateljskoj utakmici u Pekingu protiv Tottenhama.

Boa Morte je povrijeđen već u 13. minuti u jednom duelu sa Assoa – Ekottom i odmah je iznesen sa terena. Kanije pretrage u bolnici pokazale su da se radi o povredi prednjeg križnog ligamenta desnog koljena, što znači da će najvjerovatnije pauzirati do kraja godine.

West Ham je saopštio da će tek nakon dodatnih pretraga biti poznato da li će se nesretni igrač podvrgnuti operativnom zahvatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.