Boateng dogovorio sa Bayernom, na potezu City

Boateng dogovorio sa Bayernom, na potezu City

Jerome Boateng, defanzivac Manchester Cityja, potvrdio je da je dogovorio sa Bayern Munchenom četverogodišnju saradnju, ali Građani još uvijek nisu dogovorili odštetu sa Bavarcima.

Boateng je pred početak prošle sezone došao na Eastlands iz Hamburga, ali se nije uspio izboriti za standardnu poziciju u početnom sastavu.

"Istina je da sam sa Bayernom dogovorio četverogodišnji ugovor. Sada je sve na Manchesteru. U ovom treutku oni otežavaju situaciju", rekao je Boateng, dodavši:

"Riječ je o poziciji. Bayern me želi koristiti kao stopera. To je također prednost za reprezentaciju. Moj san je izboriti se za mjesto u početnom sastavu, a onda osvojiti Evropsko prvenstvo".

"Stvari nisu u rukama Jeromea ili Bayerna, Manchester bi trebao pristati na kraju. U ovom trenutku ne znam šta bi se moglo dogoditi. Ne bih mogao predvidjeti, jednostavno moramo sačekati da vidimo šta će se destiti", dodao je 22-godišnji defanzivac.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.