Boateng: Kolašinčevo samopouzdanje je sve veće

Prince pohvalio Seada

Boateng: Kolašinčevo samopouzdanje je sve veće

Zvijezda njemačke Bundeslige, Kevin Prince Boateng jedan je od najpoželjnijih sagovornika posljednjih dana obzirom da Schalke u Bundesligi igra odlično. 

Govoreći za zvaničnu stranicu Bundeslige ovaj reprezentativac Gane dotakao se i našeg Seada Kolašinca.

„Pokazao je u posljednjih nekoliko utakmica da je odličan i u igri prema naprijed, dok defanzivne zadatke izvršava briljantno. Uživa veliko povjerenje kod trenera, a njegovo samopouzdanje je iz utakmice u utakmicu sve veće. Kao tim dobro funkcionišemo,“ kazao je Boateng.

Schalke je na tri posljednje utakmice ostvario tri pobjede i na svega dva boda prišao trećeplasiranoj Borussiji Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti