Boban: Balotelli bi u moje vrijeme bio nosač torbi

Legenda Milana bez dlake na jeziku

Boban: Balotelli bi u moje vrijeme bio nosač torbi

Bivši kapiten reprezentacije Hrvatske i legenda AC Milana, Zvonimir Boban kritikovao je u izjavi za Sky Sport kontraverznog Marija Balotellija.

„On ne razumije šta znači Milanov dres. On je manji od Milana, klub će uvijek biti veći od njega. U naše vrijeme mogao je samo nositi torbe igračima poput Marca van Bastena, Georgea Weahe ili Andrija Shevchenka,“ izjavio je Boban, te dodao:

„Da je igrao u naše vrijeme već bi u deset navrata dobio šamar zbog kašnjenja na trening. Sa igračima poput Marcela Desaillyja, Paola Maldinija, Sebastiana Rossija, Alessandra Costacurte i Franca Baresija nije bilo šale.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.