Bobić: Ibišević nam je interesantan, ali...

Bobić: Ibišević nam je interesantan, ali...

Reprezentativni napadač Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević karijeru bi po svemu sudeći mogao nastaviti u redovima Stuttgarta.

Prije nekoliko dana u njemačkim medijima pojavila se informacija kako je ovaj njemački bundesligaš zainteresovan za Ibiševića, ali je napadač Hoffenheima i fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine izjavio kako će do kraja ove sezone ipak ostati u svom sadašnjem klubu.

To međutim nije pokolebalo Švabe, čiji je sportski dirketor Fredi Bobić potvrdio interesovanje Stuttgarta za bh. napadača.

"Ima nekoliko igrača koji su nam interesantni. Prije svih riječ je o Vedadu Ibiševiću i Srđanu Lakiću. Međutim, za sada ništa nije zvanično. Vidjećemo", rekao je Bobić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti