Bobić: O Salihoviću ćemo pričati na ljeto

Stuttgart dovodi i drugog reprezentativca BiH

Bobić: O Salihoviću ćemo pričati na ljeto

Nakon što je redove Stuttgarta pojačao reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević, čini se kako bi za njim na ljeto mogao krenuti i Sejad Salihović.

Salihović i Ibišević dugo su vremena nosili dres Hoffenheima, a nije isključeno kako bi im se putevi mogli ponovo ukrstiti već ovog ljeta, ukoliko Stuttgart dovede Salihovića.

"O Sejadu Salihoviću ćemo pričati na ljeto. Ibišević bi se sigurno obradovao. Salihović je jako dobar igrač i ja sigurno ne bih imao ništa protiv da i njega dovedemo", rekao je sportski direktor Stuttgarta Fredi Bobić.

Salihoviću ugovor sa Hoffenheimom ističe u junu ove godine, te tada može napustiti klub bez odštete, što ga čini primamljivom metom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije