Bocchetti se u januaru vraća u Italiju?

Želi ga Juventus

Bocchetti se u januaru vraća u Italiju?

Edmir Škorić

Salvatore Bocchetti je proteklog ljeta iz Genoe prešao u kazanski Rubin, no prema pisanju Il Corrire dello Sport novine, on bi se već u januaru mogao vratiti u Italiju.

Italijanski odbrambeni igrač bi se već u zimskom prelaznom roku mogao vratiti u Italiju, premda je proteklo tek nekoliko mjeseci od njegovog transfera iz Genoe u Rubin iz Kazana.

Naime, Il Corriere dello Sport piše kako je Juventus spreman angažovati 24-godišnjeg italijanskog reprezentativca.

"Istina je da će ruska liga završiti za desetak dana, no evropska sezona je različita i vidjet ćemo što će se dogoditi. Naravno, ja ne tražim od igrača da napusti Rubin. Juventus, želi li ga zaista dovesti, mora prvi napraviti potez", rekao je Bocchettijev menadžer Andrea D'Amico, dodavši:

"Za sada ne postoji ništa konkretno, ali treba imati na umu da mu (Bocchettiju) je tek 24 godine i da pruža velike partije".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.